DE SMAAKMAKERS

Wie is de ReclameSjef?

De keukenbrigade van De ReclameSjef bestaat uit Sjef Wolters, Suus Wolters-Kindereit en een team van professionele vakspecialisten op het gebied van design, drukwerk, belettering, video, illustraties, fotografie, web ontwikkelaars en meer. Sinds kort maakt zoon Kaaij Kane Wolters deel uit van ons familiebedrijf en ondersteunt hij de werkzaamheden naast zijn laatste studiejaar in Marketing.

Smaakversterking voor je merk, dat is waar De ReclameSjef goed in is. Zowel in het bedenken van reclame-ideeën als het bedenken en uitvoeren van reclameplannen.


Sjef en Suus runnen De ReclameSjef sinds 2008. Daarvoor werkten zij beiden voor diverse (internationale) bedrijven en franchise-organisaties als McDonald’s, Kentucky Fried Chicken en Intratuin.Daarnaast zijn ze assertief genoeg om een merkrecept een unieke smaakversterking mee te geven en de kwaliteit ervan te bewaken, zonder eigenwijs te worden. 

De ReclameSjef is 24/7 beschikbaar, maar Sjef en Suus denken er even goed aan om ‘bij te tanken’ om smakelijke reclame-ideeën voor de klanten te blijven bedenken.

EVEN VOOSTELLEN

Sjef Wolters

 • Brengt een grote kennis van marketing en communicatie met zich mee.
 • Ervaring heeft Sjef opgedaan bij grote reclamebureaus in Amsterdam en een uitstapje naar Helsinki.
 • Vooral veel affinititeit met franchise organisaties, consumer marketing, b2b marketing, retail marketing, strategie.
 • Beleeft enorm veel plezier met het begeleiden bij start ups, productontwikkeling en het verbinden van mensen en organisaties uit zijn grote netwerk.

Bij De ReclameSjef houdt Sjef zich dagelijks bezig met o.a. contact met de klanten, strategie-ontwikkeling, marktonderzoek, marketing, copywriting, content en webcare.


BEKEND WERK VAN SJEF ALS ACCOUNT DIRECTOR

BEKEND CREATIEF WERK VAN SUUS

EVEN VOORSTELLEN

Suus Wolters

 • Brengt een grote portie creativiteit naar de keuken van De ReclameSjef.
 • Ervaring met digital marketing, copywriting, content management, vormgeving, desk top publishing, websitebouw (HTML, PHP, WordPress, WooCommerce, Shopify).
 • Vindt het verrassen met originele en goed doordachte concepten het leukst.
 • Luistert graag naar wat iemand echt wil en kan zich goed inleven in de leefwereld van jouw ideale droomklant.

Bij De ReclameSjef bedenkt Suus creatieve concepten en reclame-ideeën, onderhoudt contacten met de klanten en werkt aan content, webcare en webdesign.

EVEN VOORSTELLEN

Kaaij Kane Wolters

 • Brengt nieuwe energie en de laatste technische snufjes naar de keuken van De ReclameSjef.
 • Ervaring met digital marketing, content management, WordPress).
 • Is gek op cijfers: data-analyse en interpretatie.
 • Vindt sales het leukste onderdeel van marketing.
 • Weet heel goed van jongeren beweeg, wat hen bezig houdt n wat hen motiveert.

Bij De ReclameSjef ondersteunt Kaaij de online werkzaamheden, data-analyses en webcare. Daarnaast is zijn inbreng bij het maken van marketingplannen en bedenken van reclame-ideeën van grote waarde.

EVEN VOORSTELLEN

Vak specialisten

Waar onze kennis niet voldoende is, maken we gebruik van een groot netwerk aan professionele specialisten.

We zitten niet vast aan contracten met leveranciers en kunnen dus voor ieder project de juiste vakmensen erbij halen.


Onze klanten

ALTIJD LEKKER

Dank aan de ReclameSjef, Suus en Sjef Wolters, die van mijn hersenspinsels een mooi resultaat hebben kunnen breien. Kijk eens hoe mooi jullie logo en huisstijl op mijn website tot hun recht komen!

Susan Abrahams - Ondernemer Suus Ontzorgt

Dit zeggen onze klanten

Ik maak nu als ondernemer zo'n 12 jaar gebruik van de diensten van De Reclamesjef.

Zowel Suus als Sjef zijn toppers! Ze zijn ongelooflijk flexibel en snel. Suus en Sjef zijn zowel professioneel als erg betrokken.

Ik sta toch dikwijls weer versteld van hoe ze mijn doelgroep aanvoelen en daar elke keer weer een heel creatief plan voor te maken. Ontzettend goed in hun werk!

Sjoukje Westra - Onderneemster Fit4lady Leeuwarden

Dank voor de jarenlange prima samenwerking. Ik vond het elk jaar weer leuk om de kalender op te stellen, samen met jullie! Dank daarvoor.

Rob Voogel - oud-adjunct directeur

VSO De Stormvogel

OOK EEN SMAAKVOL RECLAME-RECEPT?

Neem contact met ons op

We horen graag van je. Laat ons weten waar je jouw merk smaakvol mee kunnen versterken en we brengen - geheel vrijblijvend - een advies met begroting voor je uit.

Vragen? Mail naar suus@reclamesjef.nlAlle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd / © 2023 - de ReclameSjef / Met liefde bereid in de keuken van de ReclameSjef