Bel ons: 0227 - 55 54 79 | Mail ons: info@reclamesjef.nl

De keukenbrigade

De chef koks en vakspecialisten

WIE IS TOCH DIE RECLAMESJEF? 

Leer ons kennen

We kunnen ons voorstellen dat je wat meer over ons wilt weten …Dat kan! Ons bedrijf bestaat dit jaar 10 jaar. Het vaste team wordt gevormd door Sjef Wolters (strategie, account) en Suus Wolters (creatie, account). Daarnaast werken wij met vakprofessionals die bekend staan om uitstekend werk, stabiliteit en snel werken. Dat past bij ons. Klik hieronder om nog meer te weten te komen … 

Deze chefkok staat aan het hoofd van de reclamekeuken. Sjef zijn roots liggen in Brabant, maar hij is erg verknocht geraakt aan het Westfriese land. Hij heeft ervaring met reclame maken voor zowel grote bedrijven als V&D, Karwei, Douwe Egberts, McDonald’s (nationaal en internationaal) als retailers, voor business-to-business tot consumenten reclame.

Sjef Wolters

Account director

Als smaakmaker is Suus verantwoordelijk voor de creatieve concepten en uitwerking/ productie. Haar roots liggen in Hamburg en het reizen zit in haar bloed. Zij heeft ervaring opgedaan bij public relations bureaus en marketingafdelingen bij middelgrote en grote bedrijven als McDonald’s. Ze is moeder en als vrijwilliger betrokken bij diverse goede doelen. 

Suus Wolters

Creative Director

Onze keukenbrigade

Copywriters

Gespecialiseerde tekstschrijvers met ervaring op diverse gebieden, als webteksten, special interest. 

DTP’ers

Secuur, alert en snel. Onze DTP’ers draaien hun hand er niet voor om.

Coding

Ze maken snelle en mooie websites, app’s en plug-ins. Gedegen en snel!

Video & Graphic

Video specialisten met een missie. Animaties en infographics!

Signage

Onze beletteringspecialisten werken door heel Nederland en daar buiten!

Voor de productie werken we samen met diverse ‘chefs de cuisine’: professionele vakspecialisten op communicatiegebied. Zoals:  De Geheime Dienst

Datom Tekstadvies Gerda Venema Fotografie & Business Coaching Blue Signs Studio Twisk portretfotografie , ConversiePartners,  Plastifix Monika Jongert Vertalingen  en anderen. Werk je al samen met een drukkerij of webbouwer? Wij verzorgen de aansturing zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent!

Zin om met ons te werken?

Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op!