Twisker Ringsteken 2014 groot succes!

ringsteken_2014 poster2

Het Twisker Ringsteken Concours op zondag 7 september jl. was een groot succes. Mede dankzij het prachtige weer konden veel mensen hun weg naar Twisk vinden. Ook voor de organisatie was het een topdag!
De eerste prijs met 30 gestoken ringen (van de maximaal 30 te behalen punten) ging naar Henni Smit uit Medemblik met paard Taetske en rijtuig “Dames Phaethon. Goede tweede werd Ben Duipmans  uit Zuidermeer met 29 punten en de derde prijs ging naar Huub van Tartwijk uit Opperdoes.

Wendy van Gulik en Marianne Wijdenes waren de runners-up met 25 ringen. In totaal volbrachten 22 aanspanningen de 6 omlopen verdeeld over 3 manches.

Tot bestgaand paard werd Taetske van Henni Smit verkozen; de beste menner was Sietse Hoogeveen uit Wieringerwaard.
De deskundige jury bekroonde de aanspanning van Sietse Hoogeveen tot schoonste geheel bij de paarden. Bij de pony’s werd dat de aanspanning van Marianne Wijdenes uit Opperdoes .
De nieuw ingestelde themaprijs, dit jaar Flower Power.  ging naar de aanspanning van Emma van Zunderen, debutante uit Twisk.10 lekkere appeltaarten (gemaakt op Esdégé Reigersdaal) werden verloot onder de vele trouwe donateurs en werden aan huis bezorgd.

De ReclameSjef was een van de sponsors van dit evenement en wij maakten ook dit jaar weer een aangepast logo en de poster die huis-aan-huis werd verspreid en bij vele ramen in het dorp te zien waren.  Fotografie: Nanne van Vondelen, Twisk.

Schrijf je ons een berichtje?