De keukendeuren gaan zo open

actiemarketingmediaprintRuim 1100 harten slaan sterker voor de Hartstichting

Tijdens een unieke middag bij Fit4lady Heemskerk kwamen ondernemers en trainsters van alle 17 Fit4lady clubs bij elkaar om een donatie aan de Hartstichting te overhandigen. Voormalig Olympisch atlete, en boegbeeld voor deze actie, Olga Commandeur overhandigde de symbolische cheque met een donatiebedrag van 14.000,- euro. Ruim 1.100 deelneemsters deden mee aan de actie en velen verzamelden extra donaties door mee te doen aan een unieke marathon tijdens de Dress Red Day op de Fit4lady clubs.

Olga, bekend van het TV-programma Nederland in Beweging – vindt welzijn en gezondheid van vrouwen belangrijk. Met name als vrouwen wat ouder worden en beweging noodzakelijk is om vitaal en gezond de oude dag in te gaan. Het programma draagt enorm bij aan de gezondheid en van jong tot oud wordt het programma op televisie bekeken. Ook bekende Fit4lady ondernemers maken een gastoptreden als deelenemer van het team op televisie. Zo waren onderneemsters Nathalie Raadgers en haar trainster Marieke eerder te zien en is eigenaresse van Fit4lady Nederland tot ongeveer mei nog dagelijks te zien bij omroep Max.

De donatie werd in ontvangst genomen door Sanne Penders, die een dankwoord richtte tot alle deelneemsters en het enthousiasme van de Fit4lady clubs om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Van de opbrengst worden er AED’s geplaatst in gebieden waar nog weinig of tekort aan AED’s zijn en bloeddrukmeters. Dit kan de kans op hart- en vaatziekten voorkomen.

De ReclameSjef ontwikkelde deze actie en werkte de actie uit in middelen als advertentie, persbericht, flyer, social media kit, stoepbordposters en wijkposters. De cheque werd ontworpen door ons en gedrukt door Drukkerij Nivo. Voor de uitreiking werd regionale en lokale pers uitgenodigd en een persbericht naar alle grote bladen uitgestuurd. Hieruit kwamen leuke berichtjes in regionale dagbladen en huis-aan-huis bladen.

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd De velden met een * moeten ingevuld worden