Bel ons: 0227 - 55 54 79 | Mail ons: info@reclamesjef.nl

Zichtbaarheid

Laat jezelf zien

Jezelf laten zien door belettering, sponsoring op middelen die bij jouw merk passen. Daar adviseren wij je graag in. Wij werken met professionele vakspecialisten die altijd perfect werk afleveren en jou laten schitteren. Of het nu op je gevel is, op je auto geplakt is of voor je bedrijf staat en aandacht vraagt. Wij helpen je graag op weg met eerlijke adviezen en onderscheidende ontwerpen.

De bezorgauto’s van Budget Broodjes. De vrolijke herkenbare kleuren van deze Fiat Fiorino’s laten zelfs van bovenaf zien hoe je die lekkere Budget Broodjes kunt bestellen. Belettering: De Jong Reclame, Heerhugowaard

Simons Kozijnen, officieel installateur van Knipping, verhuisde op 1 april, ‘t is geen grap. Wij maakten posters met een ludieke aankondiging, vlaggen en spandoeken. Belettering: Festa Reclamevormgevers in het zuiden van het land.

nes account is sinds eind 2017 gevestigd in het Witte Kerkje in Hauwert. Om zichtbaar te zijn en toch bij de uitstraling van de locatie en het kerkje te passen, koos eigenaar drs. Pieter J. Nes voor een mooie kopergravure. Marc Style voerde deze opdracht uit naar ontwerp van ons. We vinden het zelf een prachtig bord geworden.

Fit4lady Nuenen is op weg naar het centrum goed zichtbaar. Met een mooi gevelbord, opvallende belettering, zowel binnen als buiten en sinds kort ook een gevelbannier.

Budget Broodjes, een franchiseformule, breidt uit. Met nieuwe vestigingen in Beverwijk, Aalsmeer, Zoetermeer en al iets eerder Almere, werd een goede huisstijl noodzakelijk. Niet alleen in communicatie, maar ook in interieur en exterieur. Samen met Bart Brand van Depro.nu maakten we een mooi interieurvoorstel en smakelijke platen vol verse ingrediënten.

Hemdjes met een leuke tekst bedrukken … dat maakten we voor de deelnemers aan de Summerbody Challenge 2018 van Fit4lady. Wij maakten het ontwerp en de mensen van Shirts en Zo uit Zaandam zorgen voor mooie prints en hemdjes. Sportief, goed draagbaar voor alle maten vrouwen.

Ook de Fit4lady club in Krommenie kreeg een frisse aanpassing binnen de restricties die er voor deze voormalige concertzaal gelden. De belettering werd verzorgd door Blue Sign uit Hoorn en geplakt door de handige man van de franchiseneemster!

Zichtbaarheid op de beursvloer. Voor MoConcept ontwierpen we het logo en het bedachten we samen het concept ‘Met Leza verdien je beter’. In ons concept zat ook een presentatievoorstel voor beursmaterialen. Deze zijn volgens concept uitgewerkt en hebben Leza veel klanten opgeleverd.

In Sommelsdijk was de Fit4lady club Goeree-Overflakkee aan ‘verjonging’ toe. Met het mooie beeldmateriaal van Yvette Moeskops Fotografie maakten wij pakkende ontwerpen. Belettering door D|Sign Middelharnis.

Inmiddels een ‘golden oldie’, maar de montagebus van Knipping’s onderhoudsarme kozijnen, deuren en dakkapellen hebben we omgetoverd tot Ideeënbus. Hiermee valt Knipping goed op en communiceert ze direct met inspiratie voor omwonenden van de klanten van Knipping. Belettering: de Designbrigade.

Omdat Fit4lady uitsluitend een fitnessconcept is voor vrouwen door vrouwen, wordt er nog wel eens iemand moeder. Zo leek het ons leuk om een ontwerp te maken waarmee baby rompertjesT-shirtjes en hoodies bedrukt kunnen worden. Met prachtig resultaat.

De kleuren van het exterieur van Locals Grand Café trokken nogal de aandacht. Sobere kleurstelling met een luxe flair. Het interieur daarentegen sprankelt in een laid-back achtige Ibiza-uitstraling. Voor de buitenzijde kozen we voor bakletters die vakkundig gezaagd en bevestigd werden door de Designbrigade uit Zwaagdijk.

Voor MoConcept ontwierpen we voor haar klant Kosmema een logo. Dit werd mooi vertaald in een gevel logo. Belettering door Jorg Schimmel reclame uit Winkel.

Voor het Twisker Ringsteken Concours voerden wij de spanning op door het maken van raamposters. Bij steeds meer woningen langs de Dorpsweg waren ze aan de ramen te vinden. Tot de dag van het Ringsteken: een jaarlijks evenement aan de Dorpsweg in Twisk. Sinds vorig jaar vindt er helaas geen concours meer plaats omdat het bestuur is opgeheven en er geen vervanging is gekomen. Fotografie: Nanne van Vondelen.

Binnen het concept ‘Een betere basis voor gezonder wonen’ ontwikkelden wij een kekke belettering voor de Volkswagen Caddy van de Bouwbioloog®. Belettering: Highlights Reclame.

Nog een Golden Oldie en te mooi om niet te laten zien: Met het Geheim van Succes zijn wij gestart met een billboard campagne bij de parkeergarages rond het Stadshart Amstelveen: het winkelhart van Amstelveen. Geproduceerd door Clear Channel volgens ons ontwerp voor Meyer & Meyer Herenmode Amstelveen.

Schrijf je ons een berichtje?