Bel ons: 0227 - 55 54 79 | Mail ons: info@reclamesjef.nl

Traditionele media

CHECK ONZE MENUKAART

TRADITIONELE MEDIA

Ook al doen we dit jaar niet mee met het WK Voetbal, kunnen de voetbalfans toch hun hart ophalen met vers belegde broodjes van hun favoriete team. Budget Broodjes biedt de WK Bites aan en namens Nederland kun je een heerlijke snackschotel bestellen. Online bestellen, vers gemaakt en snel afgeleverd op het adres van jouw keuze. Wij maakten met Chappel Media een aantal leuke radio-commercials, online bannersmagneetplaten voor op de bezorgauto’s en stoepbordposters.

Voor Locals Grand Café in Medemblik mogen we sinds de oprichting ieder jaar twee menukaarten maken. Dit jaar hebben we ook een barfood kaart erbij gemaakt. Verder maken we Be Our Guest kaartjesCadeaucheques en advertenties.

Binnen het totaal concept ‘Baas over eigen pensioen’ is dit een advertentie voor Pensioenadviesbureau Noord Holland in het b-2-b blad ‘Westfriese Zaken’. Deze advertentie is deel van een serie.

Het tweejaarlijkse Ot & Sien Festival wordt georganiseerd door de bedenkers van de Tuinfair Midwoud. Ook hiermee wordt succes geoogst. Mede dankzij het doorvoeren van de authentieke stijl. Wij mochten, net als voorgaande edities, de festival courant – geheel in stijl – maken.

Bij Fit4lady voeren we drie maal per jaar een promotie van 5 weken binnen het concept ‘slimmer sporten, extra energie’. Deze voorjaarspromotie zet vrouwen aan om beter in shape te komen voor de zomer. Wij maken hiervoor promotiematerialen en instore posters.

De voordelen van onderhoudsarme kozijnen, deuren en dakkapellen zijn talrijk. In een campagne op de buitenreclame laat Knipping steeds 1 van de vele voordelen zien. Binnen het concept ‘In elk opzicht de JUISTE investering’. 

Sunny & Djive Schoorl is een van de laatste mooie modezaken waar je fashion kunt shoppen voor het hele gezin. Inmiddels zijn wij bezig met de naamsverandering naar Meyer & Meyer Familystore. Maar dit concept ‘Living on the Sunny side of life’ is een van onze favorieten. Advertenties en social media afbeeldingen.

De vergaderpakketten van Budget Broodjes worden op bestelling vers gemaakt en op tijd geleverd voor een zakenlunch, werkbespreking, teamoverleg of overwerkavond. Mooi verpakt in professionele dozen voor een goeie prijs. Wij maakten folders, flyers en de designs voor de verpakkingen.

Duurzaam Bouwen B.V. van de broers Grent kregen een upgrade van hun logo. Met het totaal concept ‘Bouwen met aandacht’ brachten we een serie advertorials in de dagbladen door heel Noord-Holland waarin we klanten over het werk van Duurzaam Bouwen B.V. lieten vertellen.

De fashionable Meyer & Meyer Herenmodezaken zijn door het hele land te vinden. Wij bedachten ‘Het Geheim van Succes’ en dit concept voeren we nu al zo’n vier jaar door. De kwaliteit en uitgebreide maatvoering van de herenkleding van Meyer & Meyer zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te shoppen voor dure maatkleding. De jasjes, pantalons, overhemden, polo’s, truien, vesten en jeans zitten als gegoten en zie hier ‘Het Geheim van Succes’. Altijd vriendelijk geholpen en eerlijk advies. Wij maken advertenties, billboardposters en social media afbeeldingen. De fotografie is van Duco de Vries Fotografie.

Financieel adviseur drs. Pieter J. Nes heeft ‘baanbrekende’ ideeën over duurzaam ondernemen in het voordeel van de ondernemer. Met het totaalconcept ‘verantwoord ondernemen’ loopt er nu een advertentiecampagne in het vakblad voor ondernemend West-Friesland ‘Westfriese Zaken’. Naast deze advertorial verzorgen wij de advertenties, websites en fondsenwerving voor het grote project van nes account: het opzetten van een ambachtsschool annex weeshuis in de Masaï Mara streek in Kenia. Nes education society. 

Studenten sporten met korting bij Fit4lady. Dat past helemaal bij het totaal concept dat wij voor Fit4lady hebben bedacht: slimmer sporten, extra energie. Voor deze promotie maakten wij flyers en posters. Op de website staat een landingspage, gemaakt door Conversiepartners. Fotografie: Yvette Moeskoops Fotografie.

Volgens het succesvolle Boomerang postkaarten-concept maakten wij voor Fit4lady leuke postkaarten om door de leden te laten versturen. Sommige clubs gaven setjes cadeau, andere clubs verkochten de kaarten waarvan de opbrengst naar een goed doel ging. 

Een groot festival, zoals het Ot & Sien Festival, kan niet zonder gedetailleerde plattegrond waarop te zien is wat er zoal op het festivalterrein te vinden is. Voor de laatste twee festivals maakten wij ook de illustraties voor de festival plattegrond. Deze werd in de krant geplaatst en op placemats afgedrukt die bij de ingang aan bezoekers werd uitgedeeld.

De kracht van Trea Vijn-Rempt is dat zij hart heeft mensen die belastingzaken en administratie maar een vervelende last vinden. Met de paplepel is het haar al aangeleerd door vader Piet Rempt, boekhouder. Voor Trea Vijn Rempt Administraties & Belastingzaken maakten we een advertentieserie ‘Ik houd van …’ waarmee Trea zich onderscheidt van alle andere administrateurs.

Het bereiden en bezorgen van de overheerlijke producten van Budget Broodjes is een hele kunst. Om het merk Budget Broodjes met kwaliteit, ambacht en zorgzaamheid te laden, hebben wij het logo in 2014 gerestyled en hier passende mooie verpakkingen voor gemaakt. Van kraftbruine zakjes tot luxe vergaderdozen en papieren tassen. Allemaal met een minimale eco footprint. Zo smaken de broodjes van Budget Broodjes nóg beter!

De onderhoudsarme producten van Knipping zijn van hoge kwaliteit. Die uitstraling laten we zien in de communicatie middelen van Knipping. Voor een productcatalogus hebben we gekozen voor een Woontrends Magazine: vol interviews, binnenkijken bij, innovaties en productinformatie. Maar bovenal inspiratie. Het magazine is gedrukt met luxe omslag en is te downloaden via de website van Knipping. Fotografie is van Pieter Prins Fotografie.

Na de opening van de VUE bioscoop in Hoorn wilde Knipping graag op de bioscoopreclame. Hiervoor maakten wij een viertal kleine filmpjes: reels. Deze zijn zonder geluid en worden vertoond in de pauzes. Wij laten je graag een van die reels zien voor onderhoudsarme tuindeuren. Inmiddels is de techniek ook in de bioscoop een stuk verder en maken wij met groot plezier een nieuwe reel voor jou!

Schrijf je ons een berichtje?