De keukendeuren gaan zo open

Dit is de ReclameSjef

Reclame-ideeën bedenken en reclame advies geven zit als ketchup in ons bloed.

Sjef Wolters

Brengt een grote kennis van marketing en communicatie met zich mee. Ervaring heeft Sjef opgedaan bij grote reclamebureaus in Amsterdam en een uitstapje naar Helsinki. Vooral veel affinititeit met franchise organisaties, consumer marketing, b2b marketing, retail marketing, strategie. Beleeft enorm veel plezier met het begeleiden bij start ups, productontwikkeling en het verbinden van mensen en organisaties uit zijn grote netwerk.

Foto: Gerda Venema

https://i0.wp.com/reclamesjef.nl/wp-content/uploads/2019/11/sjef.jpg?fit=600%2C900&ssl=1
https://i2.wp.com/reclamesjef.nl/wp-content/uploads/2019/11/Suus.jpg?fit=1300%2C800&ssl=1

Suus Wolters

Brengt een grote portie creativiteit naar de keuken van de ReclameSjef. Ervaring met digital marketing, copywriting, content management, vormgeving, desk top publishing, websitebouw (HTML, PHP, WordPress, WooCommerce, Shopify). Vind het verrassen met originele en goed doordachte concepten het leukst. Luistert graag naar wat iemand echt wil en kan zich goed inleven in de leefwereld van jouw ideale droomklant.

Foto: Gerda Venema

Vakspecialisten

Een netwerk vol professionals

Waar onze kennis niet voldoende is, maken we gebruik van een groot netwerk aan professionele specialisten. We zitten niet vast aan contracten met leveranciers en kunnen dus voor ieder project de juiste vakmensen erbij halen.

https://i2.wp.com/reclamesjef.nl/wp-content/uploads/2019/06/sjef-en-suus-wolters-1.png?fit=1070%2C583&ssl=1

We zitten in het pittoreske
TWISK

Kom eens langs
op de koffie.
Die zetten we vers
tussen 8 en 18 uur.