Bel ons: 0227 - 55 54 79 | Mail ons: info@reclamesjef.nl

Masterclasses van de ReclameSjef

[vc_row bg_color=””][vc_column][vc_column_text]logo

De ReclameSjef’s MasterClasses zijn bijeenkomsten voor ondernemers, marketing medewerkers bij kleine, middelgrote en grote bedrijven en ZZP’ers waarbij in een persoonlijke, niet te grote setting de kennis van de ReclameSjef en gastsprekers gedeeld wordt. De onderwerpen zijn actueel, de kennis brengt een verdieping van het onderwerp.

Door de kleine setting is het mogelijk om ook op individuele vragen (kort) in te gaan. Om dieper om de onderwerpen in te gaan, maken we ook gebruik van gastsprekers. Vakprofessionals die gespecialiseerd zijn op bepaalde vakgebieden.

De MasterClasses worden afgesloten met een gezamenlijke lunch, een vragenronde en na afloop de mogelijkheid tot netwerken. Deelnemers aan de MasterClasses ontvangen een boekwerkje met uitgebreide inhoud van het onderwerp.[/vc_column_text][ish_quote author=”Stephen R. Covey – The 7 Habits of Highly Effective People” size=”h2″ align=”center” color=”color5″]Seek first to Understand. Then be Understood 

[/ish_quote][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=””][vc_column align=”center” tooltip_color=”color5″ width=”1/1″][vc_cta h2=”Kijk op onze agenda en boek zo’n MasterClass” style=”flat” add_button=”bottom” btn_title=”Naar de kalender” btn_color=”warning” add_icon=”top” i_icon_fontawesome=”fa fa-calendar” i_color=”white” i_size=”xs” css_animation=”appear” btn_link=”url:http%3A%2F%2Freclamesjef.nl%2Fmasterclasses%2F|title:Agenda|target:%20_blank”][/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=””][vc_column width=”1/1″][ish_box][vc_row_inner][vc_column_inner align=”left” width=”1/1″][vc_column_text color=”color4″]Voor de winter/het voorjaar 2017 staan de volgende onderwerpen op het programma:

De MasterClasses worden op diverse data gehouden in het sfeervolle grand café Locals Grand Café aan de Nieuwstraat in Medemblik. Vervolg op de MasterClasses kunnen in overleg gepland worden.

Geen zin in een MasterClass? Probeer dan eerst eens een Workshop uit.

Klik hier om de workshops te bekijken.

 [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/ish_box][/vc_column][/vc_row]