Bel ons: 0227 - 55 54 79 | Mail ons: info@reclamesjef.nl

ReclameSjef’s LunchSpecial

Een unieke mogelijkheid om kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden: de LunchSpecials van de ReclameSjef. En dat onder het genot van een heerlijke lunch op een unieke locatie.

De ReclameSjef biedt samen met een of meerdere vakkundige specialisten op het gebied van de LunchSpecial Topic een uniek samenzijn waar je wat van kunt opsteken, een heerlijke lunch kunt gebruiken en daarna de mogelijkheid hebt om informeel te netwerken. De onderwerpen zijn altijd trending topics op het gebied van marketing en communicatie en je gaat in ieder geval geïnspireerd terug naar de zaak/naar huis.

 

We starten deze serie workshops met:

Storytelling

Hoe kan Storytelling je merk, product of dienst versterken?

Datum: 21 november 2014

Special guest: De Geheime Dienst: Microfilm Missies die je merk online versterken. Interessante cases gegarandeerd!

Locatie: Locals Grand Café, Nieuwstraat 69, 1671 BC Medemblik.

Tijd: 12.00 – 14.00 uur. Inlopen vanaf 11.30 uur.

Prijs: €65,– per persoon. Inclusief: lunch, naslagboekje, 2 x koffie of thee en onbeperkt water (meer consumpties zijn voor eigen rekening).

Voor wie? Deze lunchspecial is voor ondernemers, ZZP’ers, voor medewerkers van een marketing- of communicatie-afdeling, maar ook zeer geschikt voor medewerkers van afdeling P & O.

Info: Storytelling is hot, storytelling is cool… Het gaat overal opeens over storytelling.

Over corporate stories, over het authentieke persoonlijke verhaal en de organisatieontwikkeling als sprookje.Want een persoonlijk verhaal raakt ons en in sprookjes willen we allemaal wel geloven.

Hoe komt het dat het ene verhaal je niets doet en het andere verhaal je wel raakt? Wat is het geheim van een goed verhaal? En hoe krijg je je luisteraars zover dat ze op het puntje van hun stoel geboeid naar je verhaal gaan luisteren? Hoe zorg je dat medewerkers geraakt worden door een verhaal en zich opeens wel aan een veranderingen willen verbinden? Hoe krijg je ze in beweging?

Zowel voor non-profit als commerciële bedrijven biedt deze Lunch Special een kijkje in de communicatiekeuken. Onze special guest: De Geheime Dienst laat een paar cases zien waarin storytelling tot z’n recht komt en wat bedrijven en instellingen een behoorlijke boost heeft gegeven. Tijdens en na de lunch is er gelegenheid tot netwerken met diverse bedrijven uit de kop van Noord-Holland.

Parkeren: met parkeerschijf voor de deur, zonder parkeerschijf op het Gedempt Achterom.

Vul onderstaand aanmeldingsformulier en wij sturen per omgaande een factuur naar je e-mailadres. Je betaling zorgt voor een gegarandeerde plek. Het is uiteraard mogelijk om met meer personen te komen.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Aantal personen

Factuuradres

 

Schrijf je ons een berichtje?