Bel ons: 0227 - 55 54 79 | Mail ons: info@reclamesjef.nl

IdeeënLab

idlab

 

NIEUW VANAF JANUARI 2017

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand houdt de ReclameSjef inloop spreekuur voor iedereen die met een goed idee rondloopt.

Je bent welkom tussen 10 en 12.30 uur bij Locals Grand Café – Nieuwstraat 69 in Medemblik. Kijk op onze agenda voor het eerstvolgende spreekuur.

We luisteren naar je idee en helpen je op weg.

Bij de ReclameSjef kunnen we iedereen met een goed idee op weg helpen om het idee verder uit te werken. De opgedane kennis op vele vakgebieden, ons uitgebreide netwerk en onze (levens)ervaringen stellen ons in staat om goed met je mee te denken. Om kansen te zien en oplossingen te bedenken. We helpen je op weg met een kort gesprek (max. 45 minuten op volgorde van binnenkomst) tijdens het inloop spreekuur. Daarna ontvang je per e-mail binnen 14 dagen een plan met minstens 3 adviezen die je verder kunnen brengen. Mocht je daarna graag verder willen brainstormen of een concrete dienst van ons willen hebben, dan krijg je van ons van te voren een prijsopgave.

Een goed idee verdient het om gehoord te worden. Een goed idee verdient het om verder ontwikkeld te worden. Een goed idee horen we graag van jou!

Schrijf je ons een berichtje?