Bekijk het leven aan de zonnige kant: Sunny & Djive

SunnyDjive_mei

Sunny & Djive staat al 35 jaar bekend als dé fashionzaak voor het hele gezin. Van kleuter tot tiener tot volwassen man en vrouw: bij Sunny & Djive is een compleet aanbod te vinden. Kleding volgens de laatste trends, casual en trendy, gekleed en fashionable. Maar ook accessoires als ondergoed, badkleding, riemen, tassen en sieraden: je slaagt compleet bij Sunny & Djive.

In Schoorl is de store onlangs verbouwd. En bij een nieuwe stijl hoort ook een nieuwe stijl van communicatie, van adverteren. Voor Sunny & Djive ontwikkelde de ReclameSjef een thema waarbij we Sunny een stem geven. Sunny vertelt in versjes wat volgens haar de ‘Sunny Side of Life’ is. Want buiten de leuke familystore in Schoorl is er ook in het dorp en bij de kust van Schoorl altijd wel wat te doen. Ook in de store: zoals leuke activiteiten voor kids … winkelen doe je hier voor je plezier en met plezier. En dat is wat we in het concept voor Sunny & Djive mee willen geven.

Met een trendy vormgeving zijn we in april van start gegaan. Advertenties in het Noordhollands Dagblad en in het kwartaalblad Maggs.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Schrijf je ons een berichtje?