Openingstijden & informatie
0227-555479
Dagelijks:
08.30 - 21.00 uur
0227 - 55 54 79

De keukenbrigade

Het team van de ReclameSjef

Sjef Wolters

Reclame adviseur, strateeg, conceptontwikkelaar


Deze chefkok staat aan het hoofd van de reclamekeuken. Sjef zijn roots liggen in Brabant, maar hij is erg verknocht geraakt aan het Westfriese land. Hij heeft ervaring met reclame maken voor zowel grote bedrijven als V&D, Karwei, Douwe Egberts, McDonald’s (nationaal en internationaal) als retailers, voor business-to-business tot consumenten reclame.

Concept ontwikkelen
Strategie
Motiveren
Presenteren
Copywriting

Suus Wolters

Art Director, conceptontwikkelaar


Als smaakmaker is Suus verantwoordelijk voor de creatieve concepten en uitwerking/productie. Haar roots liggen in Hamburg en het reizen zit in haar bloed. Zij heeft ervaring opgedaan bij public relations bureaus en marketingafdelingen bij grote bedrijven als McDonald’s en middelgrote bedrijven. Ze is moeder en als vrijwilliger betrokken bij diverse goede doelen.

Creatieve conceptontwikkeling
Vormgeving & Design
Websites, Social Media
Copywriting
Actie marketing

Vakspecialisten

creatieve uitwerking & productie


Voor de productie werken we samen met diverse ‘chefs de cuisine’: professionele vakspecialisten op communicatiegebied. Zoals: De Geheime Dienst, Datom Taaladvies, Gerda Venema Fotografie & Coaching, Blue Signs B.V., Studio Twisk portretfotografie, ConversiePartnersPlastifix, Monika Jongert Vertalingen en anderen. Werk je al samen met een drukkerij of webbouwer? Wij verzorgen de aansturing zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent!

Website realisatie en conversie
Videomarketing
Illustratie, Animate & 3D-design
Taaladvies & Vertalingen
Signage & Belettering

De ReclameSjef heeft als missie ‘reclame-ideeën bedenken voor merken, producten en diensten die de wereld waar we in leven een stukje mooier, prettiger en gemakkelijker maken’. Zo kunnen we voor 100% (en meer) achter de producten en diensten van onze klanten staan en wordt ons werk geen werk meer, maar passie en bevlogenheid. Met trots kunnen we dan ook bogen op diverse nominaties en awards van onze klanten voor bijvoorbeeld ‘Beste Fitnessketen van het Jaar’, ‘nominatie Noord-Holland Business Award’, nominatie ‘West-Friesland Meer Prijs’, ‘Beste Startende Ondernemer van het Jaar’.

Doe meer

wat je leuk vindt

Ook toe aan een (nieuw) concept?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Mail de ReclameSjef / Volg ook op Facebook de ReclameSjef /© 2018 De ReclameSjef - Alle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd.