Openingstijden & informatie
0227-555479
Dagelijks:
08.30 - 21.00 uur
0227 - 55 54 79

In de oven

Zee Aquarium Bergen aan Zee

Voor het Zee Aquarium Bergen aan Zee houdt de ReclameSjef de social media accounts en review sites bij. Diverse leuke acties waar we de bekendheid en zichtbaarheid online van het Zee Aquarium mee verhogen. Blijf ook op de hoogte van de leuke acties via Facebook: klik hier…

BewarenBewaren

Knipping

Sinds 2008 mogen wij de uitingen voor Knipping maken. Een van de eerste uitingen die wij maakten was de productbrochure Woontrends Magazine. Opgezet als lifestyle magazine is de Woontrends inmiddels een prachtig coffeetable-magazine geworden.

Na tien jaar gaan we er een ‘schepje bovenop’ doen: en komen we dit jaar met een prachtig nieuw magazine… Houdt onze site en die van Knipping in de gaten!

BewarenBewaren

Fit4lady

Voor de beste fitnessketen van het jaar 2017 Fit4lady maakt de ReclameSjef ieder jaar een aantal vaste acties. Een van de acties is om vrouwen voor de zomer in beweging te brengen, waarmee de overtollige winterkilo’s weg getraind kunnen worden onder personal coaching van de Fit4lady trainsters, opgeleid aan de eigen Fit4lady Academy.

De komende actie heet de Summerbody Challenge waarin vrouwen worden uitgedaagd om in 5 weken extra hard te werken aan conditie, buikspieren en gewichtverlies. Inschrijven kan via de website van Fit4lady bij een van de 14 clubs in Nederland.

BewarenBewaren

Add comment

Mail de ReclameSjef / Volg ook op Facebook de ReclameSjef /© 2018 De ReclameSjef - Alle getoonde werken zijn auteursrechtelijk beschermd.